Skip to main content

Super Joker Megaways

Gek op de klassieke fruitmachines? Dan is Super Joker Megaways waarschijnlijk een online slotmachine naar je hart. Ontwikkelaar Stakelogic ontwikkelde een slot die wordt aangedreven door Megaways. In het spel zie je alle bekende fruitsymbolen terug, en als je de juiste combinaties hebt, kun je daar aardig mee winnen. Het is een redelijk uitgebreid spel met onder meer cascades, superwins en de Super Meter. Hoe werkt dat allemaal?

Super Joker MegaWays

Wat is Super Joker Megaways?

Super Joker Megaways is een online gokkast. Zodra je het spel laadt, zie je al in welk genre je terecht bent gekomen: de foute gokautomaten uit de jaren 70. Je ziet het al aan het ruitpatroonbehang op de achtergrond. In essentie is het een heel simpel spel met een raster met drie rollen. Daarop zie je grote, heldere symbolen. Kenmerkend aan een Megaways slot, is dat de rijen dynamisch zijn en willekeurig kunnen veranderen van 2 tot 8 rijen bij elke draai. Zo ontstaan er maar liefst 512 manieren om te winnen.

aantal winmanieren

Weet jij hoe dit wordt berekend? Normaliter is de berekening bij MegaWays gokkasten 2 x 5 x 4 bij de bovenstaande draai.

Wil je wat meer sfeer, laat dan de soundtrack lekker aan staan. Ook die klinkt als de jaren 70. In het spel waan je je even weer terug in de gokhal van vroeger. Maar dan dus zonder de deur uit te hoeven.

De klassieke fruitautomaat

De klassieke fruitautomaat is vrij simpel ingericht. Je moet meerdere combinaties zien te maken door een slinger aan het apparaat te geven. Moeilijker is het niet. Maar laat je niet voor de gek houden: het is een zeer vluchtig spelletje en het kost best wat moeite om alles bij te houden. Met een te hoge bet, kun je heel snel veel geld winnen, maar ook heel snel geld verliezen. Spelen met verstand is dus aangeraden.

Hoge volatiliteit en hoge RTP

Het spel kent een hoge volatiliteit. De kans dat je verliest is net zo groot als dat je wint, en andersom. Wel heeft het spel een redelijk hoge RTP van 96,5 procent. Welke weddenschap je kiest per spin, kun je zelf bepalen. Van 10 cent tot 100 euro per draai. In het spel zijn er slechts zes ‘stamgasten’ waarmee je lijnwinst kunt behalen. Dat zijn bijvoorbeeld de kersen, citroenen, druiven, bellen, sterren en gelukszevens.

Naast deze symbolen vind je ook nog een aantal andere symbolen. Dat zijn de symbolen die gelden als scatter. Een goed voorbeeld hiervan is het jokersymbool.

Cascades, scatter, superwin en Super Meter

Bij de Super Joker Megaways van Kansino kun je ook met cascades spelen. Ze werken zoals ze gewoonlijk doen in een Megaways-spel. Wanner je wint, worden de cascades van de rollen verwijderd. De bestaande symbolen vallen dan naar beneden, en nieuwe stromen naar binnen. Zo ontstaan er meer hits op een rij. De cascades bijven dan doorgaan tot er geen nieuwe winnende combinaties meer zijn.

De scatter in dit spel is het ondeugende jokersymbool. Deze komt op alle drie de rollen terecht. Zijn er 3 of meer in zicht? Dan activeert de Super Win-functie zich. Er verschijnt een aantal prijzen op het scherm en eentje wordt willekeurig toegekend. De grootte van de beloning wordt mede bepaald door het aantal geactiveerde scatters. Zo verdien je 2 tot 600 keer je inzet. Activeren zich meer dan 4 scatters? Dan ontvang je een prijs van 600x. Dat kan dus al snel interessant worden.

Op een gegeven moment kan de Super Joker voorkomen in het spel. Je ziet dan ‘Super Meter’ boven de rollen staan. In deze modus kun je draaien, zodat je totale inzet wordt verdubbeld. Ook kun je je winst innen. Deze modus eindigt wanneer het geld in de meter minder dan 2x de inzet is, of groter is dan 200x.

Super Joker mode

Deze modus kan wel wat provocerend zijn. Jammer genoeg kan deze niet worden gedeactiveerd. Daardoor wordt het spel weliswaar spannender, maar loop je ook een groter risico op verlies. Het is maar net waar je je prettig bij voelt tijdens het spelen. Houd je wel van wat risico, of speel je liever wat meer op safe? De keuze is natuurlijk geheel aan jou. Spelen doe je altijd met verstand en met geld dat je kunt missen. Online gokken moet in de eerste plaats leuk zijn en ook leuk blijven.

Super stake

In het spel kun je kiezen voor een Super Stake-functie. Deze kun je zelf inschakelen of uitschakelen. Wanneer je deze inschakelt, wordt de kans groter dat je ook de Super Win-functie activeert. Dat is niet gratis: het verdubbelt de basisinzet. Toch blijven de symboolwaarden hetzelfde. Of Super Stake nu actief is of niet. Waarschijnlijk ligt de hitfrequentie onder de 20 procent, maar ook dat is slechts een gok.

Super Stake functionaliteit Stakelogic

Al met al heeft Stakelogic met deze online video slot een interessante gokkast afgeleverd, met veel verschillende mogelijkheden. Het basisspel blijft simpel, met zijn kersen, citroenen, druiven, bellen, sterren en gelukszevens. Alle extra functies zorgen daarentegen voor een leuke toevoeging.